Adyashanti – snakker om forskellige typer af kunstige grænser, som vi skaber både før og efter opvågning. Han påpeger først de psykologiske begrænse af ego og personligheden, og derefter mere subtile, transcendente identifikationer. Til sidst peger han på det sted, hvor alle grænser opløses og vi indser den sande universelle sjæl hinsides al identifikation.

      Realizing the Universal Soul - Adyashanti

længde 1:40

Adyashanti – guider her en meditation.

      Let go of the meditator
længde 0:28

Adyashanti er forfatter til The Way of Liberation, Falling into Grace, True Meditation, and The End of Your World, er en amerikansk-født spirituelle lærer, som har viet livet til at tjener opvågningen af alle levende væsener. Hans lære er en åben invitation til at stoppe op, spørge og erkende, hvad der er sandt og befriende kernen af al eksistens.

Adyashanti blev bedt om at undervise i 1996 af sin Zen lærer. Adyashanti tilbyder undervisning, der er fri for enhver tradition eller ideologi. “Sandheden jeg pege på, er ikke begrænset af nogen religiøst synspunkt, trossystem eller doktrin, men er åben for alle og findes indeni” siger Adyashanti.

www.adyashanti.org

Vil du skrive en uddybende tekst til lydfilerne: Tryk
TIL TOPPEN